Draadloze alarmsystemen

Het draadloos alarmsysteem van de topmerken bij ons uit het assortiment is optimaal betrouwbaar en stabiel, daar kunt u in geval van nood op vertrouwen. De veilige peer-to-peer verbindingen zijn goed beveiligd en worden standaard digitaal versleuteld. Geen zorgen meer met een draadloos alarmsysteem, bijvoorbeeld met camera en zonder abonnement.

Draadloos alarmsysteem met camera

Het draadloos alarmsysteem met camera biedt uitstekende beveiliging, zonder dat u daarvoor kabels door de woning hoeft te trekken. Dankzij de betrouwbare draadloze verbinding op 433 Mhz maakt u gebruik van de frequentie die speciaal is gereserveerd voor commerciële elektronica.

Let op: sommige draadloze alarmsystemen werken op 868 Mhz. Er is daar sprake van minder interferentie.

Onafhankelijk van de frequentie kun je dankzij de topmerken door draadloze alarmsystemen rekenen op een stabiele en betrouwbare verbinding. Dit geldt zowel voor de basissets als de complete systemen met camera.

Draadloos alarm zonder abonnement kopen

Het draadloos alarmsysteem zonder abonnement kan dankzij de wifi- en mobiele verbindingen toch zorgen voor een melding op uw smartphone zodra er wat aan de hand is. Op die manier kunt u een draadloos alarmsysteem kopen, zonder dat daar vervolgens kosten bijkomen voor een abonnement om een melding te ontvangen zodra de camera ongewenste beweging constateert.

Producten 1 to 12 of 51 total

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 1 to 12 of 51 total

per pagina

Een draadloos alarmsysteem met een camera of met een simkaart kopen? Het zijn handige toevoegingen, om er veilig gebruik van te kunnen maken. Eenvoudig online te bestellen, direct bij ons uit eigen voorraad.

Aandachtspunten bij de aankoop van een draadloos alarmsysteem

Waarop te letten bij een alarm om draadloos te installeren? Zorg ervoor dat het systeem voor de woning bestaat uit de belangrijke onderdelen:

  • Een draadloze alarmcentrale
  • Draadloze sensoren (deur/raam-contacten, bewegingssensoren, etc.)
  • Een draadloos bedieningspaneel

Let daarnaast op de encryptie van het draadloze signaal voor het inbraakalarm. Een goed draadloos alarmsysteem voor een huis, de camper of elders gebruikt bijvoorbeeld 128 of 256-bit encryptie, zoals ook banken dat gebruiken voor hun betalingen via iDeal.

Welk draadloos alarm heb je nodig?

Benieuwd welk alarmsysteem draadloos bij uw wensen past? Kijk goed naar de onderdelen van het systeem en de mogelijkheid om die uit te breiden. Kijk vooral kritisch naar de mogelijkheid om wel of geen camera toe te voegen. Net als naar de mogelijkheid van een eigen simkaart, in plaats van een systeem via wifi. Wilt u de optimale beveiliging? Kies dan een systeem met een camera en een eigen simkaart. Niet de goedkoopste keuze, maar wel een 100% waterdicht draadloos alarm voor geavanceerde beveiliging.

Hoe plaats je het? Waar plaats je het?

Een draadloos alarm systeem laat zich gemakkelijk plaatsen. De draadloze alarmsystemen kunt u modulair plaatsen, dankzij de verschillende losse onderdelen. Plaats de centrale bijvoorbeeld in de meterkast, dichtbij de voordeur. En plaats daar ook het bedieningspaneel, bij voorkeur niet zichtbaar van buitenaf.

De sensoren van de alarminstallatie om draadloos te bevestigen kunt u plaatsen bij ramen en deuren. Of in de hoek van een kamer, die u als geheel in de gaten wilt laten houden. En denk ook aan de eerste verdieping, bijvoorbeeld boven een garage of naast containers waar een inbreker op kan klimmen.

Profiteer van het voordeel van GSM-Secure

Het inbraakalarm draadloos installeren? Een draadloos alarmsysteem is een uitstekende keuze voor bestaande woningen. Net als in een camper, om zowel uw vaste als mobiele huis goed te beveiligen. Doe daarna zelf een draadloos alarmsysteem test om uzelf te overtuigen. Bijvoorbeeld met een alarmsysteem draadloos via GSM, zodat u niet afhankelijk bent van een wifi-verbinding.

En benieuwd waarop GSM Secure de beste keuze vormt voor een alarmsysteem om draadloos te gebruiken? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Gratis verzending vanaf €30
  • Gratis retourneren van alle bestellingen
  • Verzending binnen 24 uur
  • Een beoordeling van een 9,2
  • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Direct een draadloos alarm kopen? Bij ons uit eigen voorraad, voor een snelle verzending naar uw adres. En heeft u vragen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.