Beveiligingscamera buiten draadloos

Een beveiligingscamera buiten draadloos ophangen? Die kunt u online kopen, bij ons uit het brede assortiment. Bestel een draadloze beveiligingscamera voor buiten, die goed in de gaten houdt wat er aan de hand is. Voor de deur, in de tuin of bij de ramen die een inbreker zou kunnen gebruiken om naar binnen te treden.

Producten 7 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 7 artikel(en)

per pagina

Koop een draadloze camera voor buiten, die ervoor zorgt dat u thuis op een monitor of op uw smartphone in de gaten kunt houden of er wat aan de hand is. En die ervoor zorgt dat u zelfs buiten de deur alles goed in de gaten kunt houden. U heeft de keuze uit diverse camera’s, die u online kunt vergelijken.

Gebruik ons deskundige advies waarop te letten bij de aanschaf van een beveiligingscamera die draadloos in de gaten houdt wat er aan de hand is. En koop het juiste type, die u plaatst op de ideale locatie aan de woning of in de tuin. Wij helpen u er graag mee op weg, gewoon bij ons uit de eigen voorraad, zodat u de camera snel in huis heeft.

Aandachtspunten voor het kopen van draadloze buiten beveiligingscamera’s

Er zijn een aantal zaken van belang om op te letten bij de aanschaf van een beveiligingscamera om buiten draadloos in de gaten te houden:

 • De resolutie
  De ideale resolutie hangt af van de toepassing die u voor ogen heeft met de bewakingscamera voor buiten om draadloos te bevestigen. Voor een deur, kleine kamer of gemiddelde kamer is 1280 x 720 pixels (HD-ready) waarschijnlijk voldoende. Gaat het om een grote en diepe tuin of een groot kantoor? Ga dan minimaal voor 1920 x 1080 pixels (Full-HD).
 • De kijkhoek
  Voor een deur of een raam alleen is een kijkhoek van 65 graden voldoende. In een kleine kamer kunt u goed uit de voeten met 65 - 90 graden en in een gemiddelde kamer kunt u gebruik maken van zo’n 90 - 100 graden. Gaat het om een grote tuin of een groot kantoor? Ga dan voor een kijkhoek van minimaal 100 graden.
 • Infrarood-mogelijkheden
  Wilt u het draadloos camerasysteem voor buiten ook gebruiken om ’s avonds en ’s nachts beelden te maken? Zorg ervoor dat de camera beschikt over infrarood-verlichting. Het is dan ook in het donker goed mogelijk om te zien wat er gaande is.
 • IP-waarde
  Een buiten-camera moet altijd voldoende aan de juiste IP-waarde, draadloos en bedraad. Kies voor IP-66, voor een goede bescherming tegen vocht en vuil. De camera is dan goed bestand tegen regen.

 • Beelden bekijken
  Vergelijk voor de beveiligingscamera om draadloos te bevestigen de mogelijkheden om beelden te kijken op een monitor of op een smartphone of tablet. Daarmee heeft u altijd de beschikking over de beelden van de draadloze buitencamera.
 • Beelden opslaan
  Wilt u de beelden op een later moment ook terug kunnen kijken? Gebruik de buitencamera draadloos in combinatie met een abonnement voor de cloud, met een NAS of PC of met een SD-kaart. Drie mogelijkheden om beelden op te nemen, zodat u die later terug kunt kijken.

De ideale plaats voor een draadloze buitencamera

Bepaal de ideale plaats voor een beveiligingscamera die u buiten draadloos kunt ophangen. Door goed te kijken naar de ruimte die u wilt beveiligen en in de gaten wilt houden. Gaat het puur om de deur of om een raam? Dan kunt u de camera anders plaatsen dan wanneer u heel de tuin of een belangrijk deel van de woning in de gaten wilt houden.

De bewakingscamera die u buiten draadloos gaat ophangen kunt u het best plaatsen alsof u dat aan het plafond zou doen. Dat betekent een hoogte van circa 2,5 meter. Indien mogelijk kunt u de camera zelfs hoger ophangen, waarmee u de kijkhoek beter kunt benutten. Houd er dan wel rekening mee dat de resolutie hoog genoeg moet zijn, om scherpe beelden te kunnen maken van personen op de grond.

Let bij de plaatsing van een bewakingscamera die draadloos werkt voor buiten vooral op de kijkhoek en het bereik. U kunt rekenen met maximaal 15 meter, vooral bij nachtzicht door infrarood. Gebruik de kijkhoek om te testen waar u wel en niet in beeld bent. Zorg ervoor dat de deur of het raam in ieder geval goed in beeld is. Dit is de plaats waar inbrekers even de tijd nodig hebben, dus waar u bij voorkeur goede beelden van heeft.

Tip: combineert u meerdere beveiligingscamera’s die draadloos beelden maken? Zorg ervoor dat het bereik van de een overloopt in de ander. Op die manier is er nooit sprake van een dode hoek, zodat u alles zo goed mogelijk in de gaten kunt houden.

Op die manier kunt u een beveiligingscamera draadloos gebruiken. Uiteraard heeft u er wel een stroompunt bij nodig, voor de voeding van de camera. Het grote voordeel van een draadloze camera is echter dat u geen datakabels hoeft te leggen, bijvoorbeeld naar de router.

Profiteer van de voordelen bij GSM-Secure

Een beveiligingscamera draadloos voor buiten kopen? Het is een flexibele keuze, die het mogelijk maakt om gemaakte beelden via een monitor of een smartphone te bekijken. Live om de situatie in de gaten te houden. Of door de beelden terug te kijken, indien u gebruik maakt van opslag. Dat kan vanuit de cloud, via een NAS of PC of door middel van een SD-kaart. Op die manier zorgt u voor alle beelden die u wilt bewaren, om daar lokaal of ook op andere locaties toegang te kunnen krijgen.

En benieuwd waarop GSM Secure de beste keuze vormt voor een draadloze beveiligingscamera voor buiten? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Een draadloze bewakingscamera kopen? Direct uit eigen voorraad en daardoor snel in huis. En nog vragen over bewakingscamera’s? Stel ons uw vragen, dan vertellen we graag meer.