Camerabeveiliging infrarood

Een infrarood camera kopen? Online heeft u de keuze uit een aantal uitstekende modellen. Met goed nachtzicht, om ook in het donker goed in de gaten te houden wat er gaande is. Of om achteraf terug te kijken wat er gebeurde, zodat u de volledige controle heeft.

Producten 5 artikel(en)

per pagina

Producten 5 artikel(en)

per pagina

Zorg er bij de keuze voor een infrared camera uiteraard wel voor dat die goed geschikt is voor het doel dat u voor ogen heeft. Wij zetten de zaken op een rij waarop u kunt letten bij de aanschaf. Op die manier kunt u een infrarood camera kopen die netjes voldoet aan de wensen. Of die zelfs overstijgt, zodat u de situatie rondom het huis, rondom het zakelijke pand of in de tuin uitstekend in de gaten kunt houden.

Infrared camera aankopen: onze tips

Een draadloze infrarood beveiligingscamera set of een ander systeem biedt de mogelijkheid om ook in het donker goed te filmen. Met beelden aan de hand waarvan u precies kunt zien wat er gebeurt. Dankzij infrarood, iets dat we met het blote oog niet kunnen zien. Hiervoor zijn een paar dingen van belang:

 • Zicht in het donker
  Een goede infrarood camera maakt duidelijke beelden tijdens de nachtelijke uren. Dat lijkt wellicht triviaal, maar er bestaan veel verschillen in systemen. Het is belangrijk dat de camera voldoende bereik heeft en voldoende lichtgevoelig is. Specifiek geschikt voor licht in het donker, op basis van infrared-techniek. Alleen op die manier is het mogelijk om de camera ook ’s nachts te gebruiken, wanneer die de meest waardevolle beelden kan schieten.
 • Omschakeling van dag naar nacht
  Een goede draadloze infrarood beveiligingscamera set gebruikt een automatische omschakeling van dag naar nacht. Zodat u overdag normaal kunt laten filmen en ’s avonds en ’s nachts op basis van infrarood. Automatisch, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.
 • Goede lichtgevoeligheid en voldoende bereik
  De infrarood camera van uw keuze is voldoende lichtgevoelig, waardoor u goed kunt zien of er iemand langsloopt en hoe die persoon eruit ziet. Bovendien is het bereik groot genoeg. Gangbaar is zo’n 15 meter, om naast de deur of het raam ook een stuk van de omgeving in de gaten te kunnen houden.

Infrarood camera kopen bij GSM Secure: Profiteer van onze voordelen

Wilt u een infrared camera voor buiten kopen? Wij zorgen er met ons brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. Afgestemd op de belangrijke eigenschappen waar u naar zoekt. Voor een goed zicht in de nacht met de infrarood camera, naast de andere voordelen die u geniet door ons bij GSM Secure te bestellen:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

U kunt de infrarood camera eenvoudig online bestellen, waarna we daar meteen voor u mee aan de slag gaan. Vanuit onze eigen voorraad, zodat we de verzending snel voor u in orde kunnen maken. En heeft u nog vragen over de mogelijkheden of het systeem dat in uw situatie het best geschikt is? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.