Camerabeveiliging draadloos

Een draadloze beveiligingscamera kopen? De ideale keuze in een bestaande woning. Koop online een beveiligingscamera die draadloos werkt voor buiten. Met de keuze uit een breed assortiment, voor een draadloze beveiligingscamera die aan al uw wensen voldoet. Zonder hakken of breken, zodat u de bewakingscamera set draadloos kunt bevestigen en u daarmee uw woning, pand of de tuin goed in de gaten kunt houden.

Producten 4 artikel(en)

per pagina

Producten 4 artikel(en)

per pagina

Een beveiligingscamera draadloos bevestigen en daarvoor op zoek naar een geschikt model? De huidige generatie camerabewaking die draadloos werkt is 100% waterdicht. Met mogelijkheid tot opname of met een monitor om live te kijken, u heeft de keuze uit verschillende systemen. Die u eenvoudig online kunt kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad.

Waarop letten bij de aanschaf van een draadloze beveiligingscamera?

En benieuwd waarop te letten bij de aanschaf van een draadloze camera? Om een camera draadloos te gebruiken heeft u een paar dingen nodig:

 • Voldoende netwerkbereik
  Zorg ervoor dat minimaal één camera ruim binnen het bereik van de router valt. Bijvoorbeeld bij de voordeur, ten opzichte van de meterkast. Geavanceerde draadloze camerasystemen maken vervolgens een mesh-netwerk aan om ook de andere camera’s te bereiken.
 • Goede beveiliging van de verbinding
  Een draadloos signaal vraagt om een goede beveiliging daarvan, om onderscheppen of verstoren te voorkomen. Bijvoorbeeld 128-bit of 256-bit, zoals ook banken daar gebruik van maken voor hun draadloze communicatie.
 • Hoge resolutie voor de camera
  Los van het draadloze karakter is een hoge resolutie van de camera belangrijk. Om beelden HD-ready (720p) in Full-HD (1080p) of meer (4K) op te nemen. Des te hoger de resolutie, des te meer detail u ziet en des te beter het lukt om op beelden in te zoomen.

Beelden opnemen en terugkijken

Een draadloze camera kopen en daar gebruik van maken voor de beveiliging van uw woning, pand of tuin? Bekijk de mogelijkheden tot beelden opnemen en terugkijken, naar de live-beelden die u kunt bekijken. Gebruik een draadloze verborgen camera of een draadloze bewakingsset die u juist goed in het zicht kunt hangen. Om inbrekers af te schrikken, zodat u de beelden hopelijk nooit hoeft terug te kijken. Wilt u de beelden ook opnemen? Zorg dan voor een harde schijf met voldoende opslagruimte, afgestemd op de resolutie van de camera(’s) die u gebruikt.

Daarom een draadloze camera kopen bij GSM Secure

Wilt u een draadloze camera kopen? Wij maken het u graag gemakkelijk om daar een goede keuze uit te maken. Vanuit een breed assortiment, afgestemd op waterdichte beveiliging met een systeem dat u op basis van wifi of andere draadloze communicatie kunt gebruiken.

Dus een beveiligingscamera om draadloos te gebruiken voor buiten kopen? Dat kan eenvoudig online, waarmee u profiteert van de volgende voordelen:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Direct een draadloze camera kopen of daar nog vragen over? Neem contact met ons op, dan geven we u graag deskundig advies. En bij uw bestelling gaan we daar meteen mee aan de slag uit eigen voorraad. Zodat u de camera daarna snel in huis heeft.