CCTV

Een CCTV camera of een compleet CCTV systeem koopt u eenvoudig online. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we de CCTV camera’s meteen kunnen verzenden. Net als een CCTV tester, inclusief het deskundige advies door onze ervaren specialisten.

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Wat is CCTV?

Wat is CCTV? Het staat voor Closed Circuit TV en staat daarmee voor een gesloten systeem. Om beelden te kunnen maken, die live te kunnen bekijken of later terug te kunnen kijken. Door middel van 3G camera’s met een mobiele verbinding of met een IP-camera om gebruik te maken van wifi of een bedraad netwerk.

Wat dat betreft kan een CCTV systeem bestaan uit verschillende onderdelen, afhankelijk van de gekozen techniek. De gemene deler is dat het gaat om een gesloten systeem om de beelden te kunnen bekijken, die door de camera’s worden gemaakt. In hoge of iets minder hoge kwaliteit, om de beelden netjes op te kunnen slaan en daar niet teveel opslagruimte voor nodig te hebben.

Waarop letten bij de aanschaf?

Dat zijn meteen een aantal belangrijke zaken om op te letten bij de aanschaf van CCTV. Houd rekening met:

 • De resolutie van het systeem
 • Gangbaar voor een CCTV systeem zijn D1 of half D1. In het eerste geval is er sprake van 720 x 675 pixels, bij half D1 gaat het om 576 x 352 pixels. In de meeste gevallen is half D1 voldoende om goede beelden te kunnen maken. Met een set van 4 camera’s en 500GB opslagruimte is het daarmee mogelijk om 7,5 - 8 dagen op te nemen. Met de D1-resolutie lukt het om 3,5 - 4 dagen op te nemen.

 • De onderdelen en opslagruimte
 • Een compleet systeem voor CCTV bestaat uit één of meerdere camera’s. Vaak uit meerdere camera’s, om een grotere woning of een zakelijk pand in de gaten te kunnen houden. En uit een recorder met een IP-uitgang, die het mogelijk maakt om de beelden via internet op te slaan. Het opslagmedium moet voldoende opslagruimte hebben. Zo’n 500GB is gebruikelijk, om daarmee in half D1 tot een week aan beelden van meerdere camera’s mee op te kunnen nemen.

 • De beeldsensor van de CCTV camera
 • Tenslotte is het de moeite waard om goed te kijken naar de beeldsensor van de CCTV camera’s. Voor een goede beeldkwaliteit, dankzij een chip die de beelden zal verwerken. Sony staat bekend om de zeer goede kwaliteit daarvan. Waarbij CMOS vaak in de meer eenvoudige camera’s zit, terwijl we CCD kennen van de meer geavanceerde modellen.

Kijk voor de kwaliteit van de CCTV camera’s verder kritisch naar bijvoorbeeld de effectieve pixels, de horizontale resolutie, de minimale illuminatie en de sluitertijd. En naar de witbalans, om de beelden goed af te kunnen stellen en daarmee duidelijke opnamen te kunnen maken.

Op die manier zorgt u voor een CCTV systeem dat de omgeving goed in de gaten kan houden. In hoge kwaliteit, terwijl er voldoende opslagruimte beschikbaar is om de beelden later terug te kunnen kijken. Bijvoorbeeld toen er iets aan de hand bleek, waar u niet live bij kon zijn. Of om in alle rust na te gaan wat er precies gebeurde, omdat het live ontzettend snel ging.

Daarom CCTV kopen bij GSM Secure

U kunt de CCTV camera’s online kopen bij GSM Secure. Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment voor dat u de keuze heeft uit verschillende modellen. In hoge kwaliteit en gewoon uit onze eigen voorraad. Bestel online uw CCTV camera en profiteer bij ons van:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Direct de CCTV camera of het complete systeem kopen? Dat kan meteen online, vanuit onze eigen voorraad. Wij gaan er voor u mee aan de slag, zodat u de camera en de rest van het systeem snel in huis heeft. En nog vragen over de werking daarvan of over een specifieke camera die u op het oog heeft? Neem contact met ons op. Onze deskundigen vertellen u er graag meer over, om een goede keuze te maken voor CCTV in hoge kwaliteit.