Camera deurbel

De camera deurbel is een heel handig en bovendien uitermate veilige keuze. Om goed te kunnen zien wie er aan de deur staat, zonder die alvast open te hoeven doen. Slimme deurbellen met een camera. Om op een losstaand scherm, smartphone of een tablet direct te zien wie er voor de deur staat.

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Producten 1 artikel(en)

per pagina

U kunt online een deurbel camera kopen. Ontdek ons uitgebreide assortiment van deurbellen met wifi om vanaf uw smartphone te bekijken of om een ander scherm bij te gebruiken. Een video deurbel om alles goed in de gaten te kunnen houden. Goed geschikt voor ouderen die daardoor de deur niet meer meteen hoeven te openen. En gewoon online te bestellen, zodat u de deur niet uit hoeft om een camera deurbel aan te schaffen.

Tips voor aanschaf camera deurbel

En benieuwd waarop te letten bij een camera deurbel als u die wilt kopen? Let bijvoorbeeld op de volgende eigenschappen:

 • Resolutie van de camera
 • Infrarood-mogelijkheden van de camera
 • Mogelijkheid tot live-beelden bekijken
 • Mogelijkheid tot beelden terugkijken
 • Spreken met bezoekers voor de deur te openen
 • Combinatie met beveiligingssysteem

Aan de hand hiervan kunt u een keuze maken voor een goede deurbel met camera. Door de deurbellen te vergelijken op basis van de diverse mogelijkheden. Zodat u daarmee goed kunt zien wie er voor de deur staat, zowel overdag als op het moment dat het donker is. Een deurbel camera die het een stuk veiliger maakt om de deur open te doen, zodra u weet wie er voor de deur staat.

En de beste deurbel met camera kopen? We gaan in op een aantal belangrijke soorten en op de functies die er beschikbaar zijn. Zodat u een goede keuze kunt maken voor een video deurbel. Dankzij een deurbel met camera om via uw smartphone te bekijken of daar een ander scherm voor te gebruiken. Via wifi en 3G of 4G, zodat u ook verder van huis de mogelijkheid heeft om alles goed in de gaten te houden.

Welke soorten camera deurbellen zijn er?

Het is ten eerste verstandig om de soorten camera deurbellen op een rij te zetten. We onderscheiden de stand-alone deurbellen met een camera, die u veelal via een smartphone of tablet kunt bekijken. Als alternatief kunt u gebruik maken van de bellen als onderdeel van een beveiligings- of bewakingssysteem, waarbinnen er ook een apart (LCD-)display beschikbaar is.

Let vervolgens op de aansluiting van de deurbel. Een deel van de deurbellen met een camera werkt draadloos, dankzij batterijen of een accu. Een ander deel van de bellen kunt u aansluiten op de bestaande bedrading, die u ook zou gebruiken voor een reguliere bel. En dan bestaat er nog een derde categorie die zowel draadloos als bedraad kan worden geïnstalleerd.

Tip: let op de voeding voor bedrade deurbellen met camera. En dan vooral op het benodigde voltage. In Nederland gebruikt de beltrafo 16V, 24V of 32V, afhankelijk van het model dat u heeft zitten. Zorg ervoor dat ook de nieuwe deurbel daar gebruik van kan maken.

Functies van de deurbel camera

Vervolgens is het de moeite waard om goed te kijken naar de functies van de deurbel camera:

 • Zien wie er voor de deur staat
  Ideaal om de veiligheid te verhogen, omdat u de deur niet meer meteen hoeft te openen. Gebruikelijk in appartementengebouwen waarbij de deur beneden zit. En steeds gebruikelijker bij andere woningen, zodat u meteen kunt zien wie er voor de deur staat. Om de deur pas te openen als u ziet dat het een bekende is of u de deur veilig kunt openen.
 • Spreken met bezoekers voor de deur
  Een handige functie van deurbellen met een camera, om de persoon voor de deur alvast te kunnen spreken. Om te vragen wie het is en wat hij of zij komt doen. Of om aan te geven dat u eraan komt.
  Tip: niet thuis en staat de pakketbezorger voor de deur? U kunt met hem of haar spreken, bijvoorbeeld om aan te geven bij welke buren het pakket mag worden afgeleverd.
 • Live-beelden en beelden terugkijken
  De beste deurbel met camera biedt zowel de mogelijkheid tot live-beelden en de mogelijkheid om beelden terug te kijken. Om na te gaan wie er eerder die dag voor de deur stond. Of om even in de gaten te houden of er niets aan de hand is.
 • Combineren met een beveiligingssysteem
  De ideale combinatie met een beveiligingssysteem, om zowel de voordeur als de rest van de woning goed in de gaten te kunnen houden. En een alarmmelding te ontvangen op het moment dat er een keer wat aan de hand is.

Ideale plaats voor de beste deurbel met camera

Houd uiteraard rekening met de ideale plaats voor een deurbel camera met wifi. De plaatsing dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zorg voor een gemakkelijk bereikbare plaats, zodat mensen die voor de deur staan zien waar ze kunnen aanbellen. En zorg er tegelijkertijd voor dat iedereen die voor de deur staat goed in beeld is. Bijvoorbeeld dankzij een hoogte van 150 - 170cm. Zorg er tenslotte voor dat de deurbel met wifi binnen het bereik van de router valt, zodat u daarmee draadloos verbinding kunt maken. En u daar op kunt rekenen, zowel overdag als ’s nachts als er een keer iemand voor de deur staat.

Ccamera deurbel kopen bij GSM-Secure: Onze voordelen

Een deurbel met camera kopen? Daarvoor bent u bij GSM-Secure aan het juiste adres. Ontdek ons uitgebreide assortiment en zorg daarmee voor veiligheid voor de deur. Om u geen zorgen over te hoeven maken.

Een deurbel met camera via wifi kopen en benieuwd waarom wij daarvoor het beste adres zijn? Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rij:

 • Gratis verzending vanaf €30
 • Gratis retourneren van alle bestellingen
 • Verzending binnen 24 uur
 • Een beoordeling van een 9,2
 • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Koop uw deurbel met camera meteen online. Gewoon uit eigen voorraad, waardoor we de verzending naar uw adres meteen in orde kunnen maken. Of neem contact op voor vragen, wij horen graag van u.