Deurcamera draadloos met monitor 

De deurcamera in draadloze uitvoering met monitor combineert een aantal prettige eigenschappen voor goede beveiliging. Zorg er thuis, op kantoor of op de zaak voor dat u eenvoudig een paar extra ogen beschikbaar heeft, zelfs op grote afstand. De deurcamera werkt draadloos, terwijl de monitor ervoor zorgt dat u de beelden meteen kunt bekijken. Een aantal van de systemen voor deurbeveiliging zijn zelfs via Android of iOS te bedienen.

Producten 5 artikel(en)

per pagina

Producten 5 artikel(en)

per pagina

Draadloze deurcamera met intercom

De draadloze deurcamera met intercom maakt het gemakkelijk om na te gaan wie er voor de deur staat en zelfs te communiceren. U hoeft nooit meer open te doen zonder dat duidelijk is wie er aanbelt, vooral prettig wanneer de zon eenmaal is ondergegaan en zich gemakkelijk onveilige situaties voor kunnen doen.

Wifi deurcamera

De wifi deurcamera werkt volledig draadloos en gebruikt een monitor om via het RJ45 of 433Mhz-protocol te laten zien wie er voor de deur staat. Bekijk zowel de deurcamera draadloos met monitor als bijvoorbeeld de deurintercoms met camera, waarmee we ervoor zorgen dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden om de deur goed te beveiligen.