Deurintercom met camera

De deurintercom met camera maakt het eenvoudig om na te gaan wie er voor de deur staat. Gebruik het systeem voor deurbeveiliging in een flat of appartement, net als op kantoor of gewoon bij u thuis. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, het systeem van de deurintercom met camera is er goed voor geschikt en vormt een uitstekende keuze.

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Producten 1 artikel(en)

per pagina

Draadloze deurintercom met camera

De draadloze deurintercom met camera zal de beelden zonder bedrading verzenden, zodat u die op afstand kunt bekijken en u nog niet naar de deur toe hoeft. Zodra u weet wie er voor de deur staat kunt u de deur openen, op voorhand kunt u eventueel met de persoon voor de deur communiceren. Op die manier kiest u voor een goede beveiliging van de deur.

Intercom met camera voor flat

De deurintercom met camera is onder andere goed geschikt voor flats en appartementen, zodat u weet wie u beneden binnenlaat. Andersom voorkomen dat iemand de woning ongemerkt kan verlaten of een signaal ontvangen zodra er iemand voor de deur staat? Bekijk dan ook eens de mogelijkheden van een deurmat met sensor, een interessant alternatief voor de deurintercom met camera.