Eycasa draadloos deur & video intercom

De Eycase draadloze intercoms voor de deur zorgen voor maximale veiligheid aan de deur. Voorkom gevaarlijke situaties en bekijk op voorhand en op afstand wie er voor de deur staat. Dankzij de modulaire opbouw van het Eycasa intercomsysteem van ABUS kunt u dit naar wens uitbreiden en gebruiken. Met een ABUS Eycase deurintercom en eventuele videobewaking zorgt u er eenvoudig voor dat zich geen ongewenste situaties aan de deur voor zullen doen en u ook na zonsondergang veilig kunt openen.

Producten 2 artikel(en)

per pagina

Producten 2 artikel(en)

per pagina

 ABUS Eycasa deurintercom

De ABUS Eycasa deurintercom is beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoekt u naar een compleet deurstation voor buiten of wilt u binnen een deurintercom plaatsen? Dankzij de communicatie op basis van RJ45 of een standalone installatie kunt u het systeem eenvoudig naar wens inrichten. De draadloze mogelijkheden van een Eycasa draadloos deur en video intercom-systeem zorgen ervoor dat u de beelden zelfs vanuit Android of iOS kunt bekijken.

Eycase intercom kopen

De Eycasa intercom van ABUS kunt u online kopen, we bieden u de keuze uit verschillende systemen die zich gemakkelijk laten installeren of waar u zelfs helemaal geen technische kennis bij nodig heeft. Bekijk bovendien onze deurcamera’s die draadloos werken met een monitor of de rest van de oplossingen voor deurbeveiliging.