11 januari 2018

Woning

GSM Secure

Bestaand huis beveiligen zonder boren: kies een draadloos bewakingssysteem met camera

Uw huis beveiligen met een bewakingssysteem, maar dan zonder daarvoor gaten te moeten boren: kan dat? Dat kan heel goed, dankzij de draadloze oplossingen die er beschikbaar zijn. Op basis van 433 Mhz en/of RJ45, waardoor er verschillende protocollen beschikbaar zijn. En inbrekers het signaal niet zomaar kunnen verstoren, in ieder geval niet zonder dat u er een melding van krijgt.

Een draadloos bewakingssysteem met een camera biedt de kans om alles goed in de gaten te houden, zonder dat de muren, plafonds of andere delen van de woning eraan moeten geloven. Met de betrouwbaarheid van een goed systeem, zodat u daar volledig op kunt vertrouwen.

Beveiligingssysteem met camera

Een goed bewakingssysteem bestaat uit een camera en een monitor, om de beelden op te kunnen zien. Dat betekent dat u enerzijds de beelden kunt maken en die aan de andere kant af kunt spelen. Om ze in real-time te bekijken of ze later terug te kunnen kijken.

Tip: let goed op de resolutie van de camera en het display dat u kunt gebruiken om de beelden af te spelen. Dit vertelt veel over de kwaliteit van het systeem, zodat u daadwerkelijk wat heeft aan de beelden die de camera opneemt.

Let er onder andere op dat de camera geschikt is voor buiten. Tenminste, als u daar bij de voordeur of elders buiten de woning of het pand gebruik van wilt maken natuurlijk. Let op de IP-codering, aangezien die aangeeft of u er buiten zonder problemen gebruik van kunt maken.

Inclusief stickers en een harde schijf

En koopt u een bewakingssysteem om het huis draadloos in de gaten te houden? Dan is het verstandig om daar twee producten aan toe te voegen. Een sticker op het raam of op de deur, om aan te geven dat u beelden maakt. Dat schrikt inbrekers meteen af.

En zorg aan de andere kant voor een harde schijf, om de beelden op te kunnen slaan. Zodat u ze in real-time kunt bekijken, maar ook na kunt gaan wat er gebeurde toen u er even niet was. Of toen u een weekend weg was.

Draadloos bewakingssysteem

Op die manier zorgt u voor een goed draadloos bewakingssysteem, dat voorkomt dat anderen zomaar binnen kunnen treden. U kunt alles goed in de gaten houden, om alarm te slaan op het moment dat er wat aan de hand is.

Gewoon draadloos, op basis van het 433 Mhz of het RJ45-protocol. In de beide gevallen goed betrouwbaar en een fijn idee, omdat er niet zomaar verstoringen op kunnen treden. Meer weten over de beschikbare systemen? Neem daarover contact met ons op, we horen graag van u.