27 september 2017

Blog

GSM Secure

De goedkoopste woningbeveiliging: kies voor dummy beveiliging van uw huis

De veiligheid in en om het huis is uiterst belangrijk. U wilt immers voorkomen dat kwaadwillenden zomaar uw huis binnen kunnen treden, bijvoorbeeld als u op vakantie bent of even de deur uit gaat.

Er zijn verschillende vormen van woningbeveiliging beschikbaar, zoals complete alarm- en camerasystemen. Die zorgen voor een grondige beveiliging van uw woning, maar brengen aan de andere kant ook behoorlijke kosten met zich mee. Aan de andere kant op zoek naar de goedkoopste beveiliging van uw woonhuis? Dan is het de moeite waard om eens te kijken naar de dummy beveiliging.

Gelegenheidsdieven rondom uw huis

Zo’n 90 – 95% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsdieven. Het zijn kwaadwillenden die door de straat lopen of rijden en goed kijken of ze ergens een raam of een deur open zien staan. Ze klimmen op een vuilcontainer of lenen een trap van de buren, om gemakkelijk naar binnen te treden. Binnen een paar minuten staan ze ook weer buiten, bijvoorbeeld met kostbare sieraden of dure apparatuur.

Het zijn die gelegenheidsdieven waar u zich met goedkope woningbeveiliging gelukkig goed tegen kunt wapenen. Iedere vorm van beveiliging van uw huis draagt bij, omdat zij het ‘gemakkelijkste’ slachtoffer kiezen. De gelegenheidsdieven zijn wat dat betreft net als water, ze kiezen de weg van de minste weerstand. Is er sprake van 2 huizen naast elkaar, waarbij er eentje geen enkele vorm van zichtbare beveiliging heeft? Dan wordt dat huis hun poging, waardoor uw spullen in gevaar zijn.

Afschrikwekkende werking

Om dit te voorkomen kunt u voor de beveiliging van uw woonhuis gebruik maken van dummy beveiliging. U kiest dan voor nep-camera’s of andere nep-varianten van beveiliging. Dummy’s die eruit zien als inbraaksensoren of complete alarmsystemen. Ze kosten niet veel, maar zorgen wel voor een goede beveiliging van uw huis.

De gelegenheidsdieven gaan het risico niet nemen dat het een echte camera is en ze betrapt zullen worden. Er gaat daarom een belangrijke afschrikwekkende werking vanuit. Op die manier zijn de dummy’s de goedkoopste woningbeveiliging die er bestaat. U zorgt er daarmee eenvoudig voor dat u gelegenheidsdieven op een effectieve wijze buiten de deur kunt houden.

Effectieve woningbeveiliging voor een lage prijs

Gebruik maken van de goedkoopste woningbeveiliging die er beschikbaar is? Wij zorgen er met het assortiment dummy beveiliging voor dat u daar niet veel kosten voor hoeft te maken. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat u de beveiliging van uw woonhuis op orde kunt maken, zonder dat dit veel hoeft te kosten. Bekijk ons aanbod of vergelijk de dummy’s met de complete alarmsystemen en camerasystemen, zodat u daar zelf een keuze uit kunt maken.