31 oktober 2017

Woning

GSM Secure

Op uw smartphone zien wie er voor de deur staat: de deurintercom met camera

Een verse kop koffie of thee gezet, net onderuitgezakt op de bank en uw favoriete televisieprogramma ingeschakeld: ting-dong. De bel gaat, terwijl u dat niet had verwacht. Wie staat er voor de deur? Dankzij de deurintercom met camera hoeft u er niet meer naartoe te lopen, maar kunt u gewoon de beelden bekijken. Eventueel met gezichtsherkenning, zodat u meteen weet of het vrienden of onbekenden zijn.

Draadloze deurintercom met camera

De draadloze deurintercom met camera laat zich gemakkelijk installeren. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een specifieke deurintercom of een draadloze deurbel met camera. In de beide gevallen kunt u gewoon vanaf de bank bekijken wie er voor de deur staat. Zonder een installatie met allerlei bedrading, waar u niet op zit te wachten.

Beelden op uw smartphone

De beelden van de draadloze deurintercom met camera kunt u zelfs op uw smartphone bekijken. Dat betekent op de bank een monitor in uw handen, om direct te zien wie het is. Een van uw vrienden die u graag binnen wilt laten of iemand waarvan u niet kunt zien wie het is? Met name ’s avonds is het dan soms verstandiger om niet open te doen. Als het belangrijk is kan diegene overdag nog een keer terugkomen.

De beelden zorgen ervoor dat u niet meer naar de deur hoeft te lopen om te zien wie het is. Meteen op de hoogte, om de deur te openen of dat op dit moment van de dag even niet te doen.

Gezichtsherkenning voor bekenden

Slimme systemen voor een deurintercom met camera maken zelfs gebruik van gezichtsherkenning. Op die manier kunnen ze identificeren of er vrienden (of bekenden) of onbekenden voor de deur staan. Prettig, zodat u meteen weet of u naar de deur zal moeten lopen om even open te doen. Of dat het gaat om een onbekende die wellicht wat wil verkopen. Terwijl u net klaar zit om te genieten van uw favoriete TV-programma. Zo kan de deurintercom met camera het zowel veiliger als gemakkelijker maken, omdat u gewoon op de bank kunt blijven zitten.

Deurintercom met camera kopen

Een deurintercom met camera kopen? U kunt dan aan de videobeelden zien wie er voor de deur staat. U heeft online de keuze uit een paar verschillende modellen. Bekijk het aanbod en lees over de mogelijkheden van de oplossingen.
En heeft u vragen over de deurintercom met camera of de andere producten op het gebied van deurbeveiliging? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.