11 december 2017

Woning

GSM Secure

Verlies u kleine niet uit het oog: een babyfoon met camera

Ligt de kleine rustig te slapen? En wilt u met meteen weten als er iets aan de hand is? Het is soms lastig om de hele tijd zelf aanwezig te zijn, ook al zou u dat het liefst doen. Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar. In de vorm van de traditionele babyfoon, maar dan met een paar moderne toepassingen.

De babyfoon is voorzien van een camera, die voorkomt dat u de kleine uit het oog zal verliezen. En sterker nog, dankzij 2-weg communicatie kunt u de kleine horen en zonder problemen terugpraten. En om het helemaal gemakkelijk te maken, er zijn handige apps beschikbaar die de beelden van de camera op de babyfoon vertonen. Zodat u vanaf u telefoon eenvoudig in de gaten kunt houden of alles in orde is. Of dat u even naar boven of naar de buren moet, om naar uw kleine toe te gaan. Een geruststellend gevoel. Want, zolang u op uw scherm ziet dat het allemaal in orde is kunt u lekker blijven zitten waar u zit.

Babyfoons met beveiligingscamera

De babyfoon laat het traditioneel horen op het moment dat er wat aan de hand is. Zodra uw kleine begint te huilen of wakker wordt kunt u het horen, om meteen in actie te komen. Maar, want als de kleine zich gewoon even omdraait en het eigenlijk wel meevalt? Met de camera voorkomt u dat u zenuwachtig wordt terwijl er eigenlijk niets aan de hand is. Terwijl u aan de andere kant meteen in actie kunt komen als dat wel belangrijk is.

Dankzij de beveiligingscamera op de babyfoon kunt u eenvoudig zien wat er aan de hand is. En of het belangrijk is om er naartoe te gaan. Of dat het wel meevalt.

1-weg of 2-weg: wat is het verschil?

Let bovendien op bij het vergelijken van babyfoons, met en zonder camera. Er is traditioneel sprake van een 1-weg systeem. Dat betekent dat u de kleine wel kunt horen, maar dat het niet mogelijk is om terug te praten. Met een 2-weg systeem kan dat wel. Er is communicatie mogelijk in de beide richtingen. Om de kleine alvast een beetje gerust te stellen, zodat u er daarna naartoe kunt. Of zodat dit wellicht niet eens nodig is.

Handige app bij de babyfoon

De moderne babyfoons met een camera zijn bovendien te combineren met een handige app. Dat betekent dat u een display kunt gebruiken om de situatie in de gaten te houden, net als het scherm van uw smartphone.

Op die manier hoeft u de kleine nooit meer uit het oog te verliezen. Een prettig idee, zodat jullie zonder zorgen een avondje naar de buren kunnen of beneden visite kunnen uitnodigen. Terwijl jullie de kleine gewoon in de gaten kunnen blijven houden.