16 mei 2018

Woning

GSM Secure

Voorkom een miskoop: 3 essentiële onderdelen van een goede babyfoon met camera

Een babyfoon met camera kopen? U heeft de keuze uit tal van modellen, met allerlei functionaliteiten. Een aantal belangrijke eigenschappen helpen u een miskoop te voorkomen.

We zetten de belangrijke eigenschappen op een rij, zodat u die niet over het hoofd ziet:

  • Het basisstation op batterijen
  • DECT-technologie om storing te voorkomen
  • Beelden zichtbaar in de app

Met deze eigenschappen kiest u voor een goede babyfoon met camera. Om op een gebruiksvriendelijke manier gebruik van te maken, waarbij u altijd zicht heeft op uw kleine en of er wellicht wat aan de hand is.

Het basisstation op batterijen

Het is verstandig om gebruik te maken van een babyfoon met camera met een basisstation dat ook werkt op batterijen. Thuis is er wellicht een stroompunt beschikbaar, maar dat hoeft onderweg niet altijd het geval te zijn. Zorg er dus voor dat u het systeem ook op batterijen kunt gebruiken. Op die manier bent u veel flexibeler, dan met een systeem waarvoor altijd een aansluiting op het stroomnet nodig is.

DECT-technologie om storing te voorkomen

Goede babyfoons maken gebruik van DECT-technologie. Dat zorgt ervoor dat u veel minder last heeft van storingen dan bij veel andere systemen. U voorkomt bijvoorbeeld storingen door het drukke Wifi-netwerk, waardoor het niet altijd lukt om een goed beeld te krijgen van uw kleine.

Kies een babyfoon met camera die gebruik maakt van DECT-technologie, zodat u er altijd op kunt rekenen dat u de kleine in ieder geval goed kunt horen. En waarschijnlijk goed kunt zien, om netjes in de gaten te houden of er iets aan de hand is.

Beelden zichtbaar in de app

Tenslotte is het de moeite waard om een babyfoon te kopen die u kunt bekijken via een app op uw smartphone of een tablet. Het is dan niet nodig om er een apart display bij te gebruiken. Handig als u bijvoorbeeld onderweg bent en het niet goed lukt om een extra scherm neer te zetten. Door de app op uw smartphone of tablet te openen kunt u wel zien wat er aan de hand is. En in de meeste gevallen ontvangt u netjes een melding zodra het de moeite waard is om de beelden te bekijken, zodat u nooit meer iets zal missen.

Babyfoon met camera kopen: online assortiment

U heeft online de keuze uit een breed assortiment babyfoons met camera. Blader daar online op uw gemak doorheen, zodat u daar het model kunt vinden dat u zoekt. Vergelijk de verschillende babyfoons, waarbij u rekening kunt houden met de bovengenoemde punten. Op die manier voorkomt u een miskoop, omdat u handig gebruik kunt maken van de babyfoon met camera die u koopt en snel in huis hebt.