17 oktober 2017

Woning

GSM Secure

Weet wie er voor de deur staat: Smart deurbel en HD-minicamera

Wie staat er voor de deur? De dagen worden korter en de nacht wint aan terrein. Het is eerder donker, waardoor het niet altijd goed zichtbaar is wie er voor de deur staat. Lastig, zowel voor ouderen als wanneer u zelf liever de deur niet open doet voor onbekenden. De oplossing? Een Smart deurbel met camera of een HD-minicamera met Night Vision.

Tip: een Smart deurbel of HD-minicamera werkt ook afschrikwekkend. Gelegenheidsdieven herkennen de apparatuur en slaan uw woning over.

De systemen zorgen ervoor dat u weet wie er voor de deur staat. Zonder dat u daar allerlei bedrading voor nodig heeft, want u kunt gewoon gebruik maken van draadloze oplossingen. Eenvoudig te monteren en installeren, voor de veiligheid in en rondom uw woning.

Draadloze deurbel met camera

De draadloze deurbel met camera is een handige Smart-oplossing, waarmee u direct ziet wie er voor de deur staat. Gewoon vanaf een app op uw smartphone. Zonder bedrading, dankzij de werking op een oplaadbare batterij. Met een capaciteit voor 4 – 6 maanden. En met een waarschuwing als de accu bijna leeg is.

Kies bijvoorbeeld voor de GSM Dog DB01. Een volledig draadloze Smart deurbel. Voorzien van een camera, voor maximale veiligheid aan de deur. Open de deur alleen voor bekenden of wanneer u precies weet wie ervoor staat. Met twee-weg communicatie en bezoekersregistratie, voor professionele functionaliteiten door een eenvoudig te installeren systeem.

Smart deurcamera met Night Vision

En wilt u er vooral ’s avonds voor zorgen dat u goed kunt zien wie er voor de deur staat? Dan is onze Cleverdog Wifi Smart Camera met Night Vision een goede keuze.

Een infraroodcamera die er ook in het donker voor zorgt dat u goed kunt zien wie er voor de deur staat. Met bewegingsdetectie en een alarmfunctie. Om te spreken en luisteren en zelfs met de mogelijkheid om meerdere camera’s aan elkaar te koppelen.

Specialist in deurbeveiliging

Met een Smart deurbel of HD-minicamera weet u wie er voor de deur staat, zelfs als het buiten donker begint te worden. Voor maximale veiligheid in en om het huis, door de deur goed te beveiligen. Met een draadloos systeem, dat u in combinatie met een app op uw smartphone kunt gebruiken.

En benieuwd naar meer slimme oplossingen? Bekijk dan onze deurmatten en draadloze deurbellen, net als de deurcamera’s met monitor of een deurintercom met een camera. Wij zijn uw specialist in deurbeveiliging. Zorg voor een veilige woning, bijvoorbeeld omdat u precies weet wie er, ook in het donker, door de deur staat.