21 september 2017

Camping

GSM Secure

Wie maakte het hek kapot? Camerasystemen om 2 weken terug te kijken

Na een lange rit van 16 uur vanuit Spanje zijn jullie weer terug op het vertrouwde honk. Fijn om weer thuis te zijn, straks lekker op de bank ploffen om even bij te komen. Maar… Hoe komt dat tuinhek zo krom? Wat is er gebeurd waardoor u dat binnenkort zal moeten vervangen? Een vervelende verrassing bij thuiskomst, waarbij het te hopen valt dat de buren iets gezien hebben.

Tenminste, als u geen gebruik maakt van een camerasysteem met opslagmogelijkheden. Het is dan mogelijk om de beelden van bijvoorbeeld 2 weken op te slaan. Zodat u eenvoudig kunt nagaan wat er gebeurde en bij wie u kunt aankloppen voor de herstel- of vervangingskosten.

Camerabewaking tijdens de vakantie

Tijdens de vakantie is het een prettig idee dat u de woning in de gaten kunt houden met camerabewaking. Maar uiteraard zit u er tijdens de vakantie niet op te wachten om steeds naar de beelden te kijken en zelfs ’s nachts in de gaten te houden of er geen vreemde dingen gebeuren.

Andersom kunt u ook niet van de buren verwachten dat zij uw woning steeds in de gaten houden. Wellicht komen ze af en toe de planten water geven en schakelt u op afstand het alarmsysteem aan en uit, maar daar houdt het vaak wel bij op.

Systeem met opslag voor 2 weken

Er is een oplossing beschikbaar, in de vorm van een camerasysteem met opslag voor 2 weken. U zorgt er daarmee voor dat het systeem de beelden kan maken waar u direct naar kunt kijken, maar waarmee u ook de mogelijkheid heeft om terug in de tuin te gaan.

De kans is groot dat het een keer ’s nachts is gebeurd, want u woont aan een drukke weg waar helaas regelmatig jongeren langskomen nadat ze een avondje uit zijn geweest. Door de beelden versneld terug te kijken kunt u eenvoudig door de nachten spoelen. Het is een koud kunstje om na te gaan wanneer de beelden het kapotte hek voor het eerst laten zien, zodat u daar het best kunt gaan zoeken.

Beelden overdragen aan de politie

Met de beelden van het camerasysteem kunt u naar de politie, om daar aangifte te doen van bijvoorbeeld vernieling. Op die manier heeft u een krachtig wapen in handen om de dader daarmee te confronteren en de schade te kunnen verhalen.

Op die manier kan een camerasysteem met opslag om 2 weken terug te spoelen eenvoudig van grote toegevoegde waarde zijn. Bekijk online de verschillende camerasystemen die er beschikbaar zijn, net als de andere oplossingen om het Smart huis veilig en comfortabel in te richten.