27 september 2017

Woning

GSM Secure

Wifi stopcontact schakelaar: bedienen vanaf iPhone en Android

Met één druk op de knop de verlichting inschakelen, een draadloze speaker activeren of de pomp van het aquarium aanzetten. Eenvoudig, dankzij de wifi stopcontact schakelaar. Een goed beschrijvende naam, al heeft u een aantal meer mogelijkheden.

De stopcontact schakelaar werkt namelijk inderdaad op basis van wifi, al is het ook mogelijk om die via 3G of 4G te schakelen. En u kunt in de mobiele app eenvoudig timers instellen, om de apparatuur op gezette tijdens automatisch in of uit te laten schakelen. Maximaal gebruiksgemak, gewoon vanuit een app voor iPhone of Android.

Via wifi of 3G/4G

De wifi stopcontact schakelaar werkt uitstekend op basis van een draadloos (thuis)netwerk. Net als op de zaak, waardoor er allerlei toepassingen mogelijk zijn. Eenmalig aanmelden op het wifi-netwerk is voldoende gewoon via de app die er beschikbaar is.

Vervolgens is het mogelijk om in te stellen dat het stopcontact ook via een mobiele verbinding geschakeld kan worden. Dat betekent mogelijkheden via 3G en 4G, gewoon op afstand of als het wifi-netwerk tijdelijk niet beschikbaar is. Onderweg naar huis en de verlichting alvast inschakelen of die juist vergeten uit te doen als u al wegrijdt? Geen probleem, dankzij de wifi stopcontact schakelaar met mogelijkheden voor 3G/4G kunt u ook onderweg het stopcontact schakelen.

Timers instellen in de mobiele app

En wilt u er zeker van zijn dat u ’s morgens voor het opstaan niet vergeet om het aquarium in te schakelen of wilt u de verlichting ’s avonds automatisch uitschakelen om bijvoorbeeld 23:00u? Dan heeft u daar niet eens wifi of een mobiele verbinding voor nodig. U kunt namelijk gebruik maken van de timers die er beschikbaar zijn.

Dat betekent dat u de wifi stopcontact schakelaar op 3 verschillende manieren kunt gebruiken. Op basis van wifi, met een mobiel netwerk of gewoon door middel van de timers die u kunt instellen. Schakel de verlichting automatisch uit of schakel andere apparaten automatisch in. Zorg ervoor dat u ’s morgens een kopje koffie kunt (laten) zetten en schakel andere stroomverbruikers juist uit op het moment dat u naar bed gaat. Eenvoudig te gebruiken, voor maximaal gebruiksgemak in huis.

Tot 30 apparaten via Wifi schakelen

Met de app voor de wifi stopcontact schakelaars kunt u bijvoorbeeld tot 30 apparaten schakelen. Ontdek alles over deze handige toepassingen in huis, die u dus ook gewoon met een mobiel netwerk kunt gebruiken.

Op die manier zijn de Smart Plugs uitermate interessant, omdat u er in uw telefoon een belangrijke afstandsbediening bij krijgt. Niet meer handmatig alle verlichting of apparaten aflopen, maar eenvoudig bedienen terwijl u zit of op het moment dat u nog of al onderweg bent.