9.2

/ 10

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Op werkdagen voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Beveilig uw woning

Vanaf prijs €9.95

Beveilig uw woning

GSM secure - Veilig op reis

Vanaf prijs €7,95

Veilig op reis

GSM secure - Beveilig uw bezit

Vanaf prijs €9,95

Ouderenzorg

GSM secure - Leuk om te geven

Vanaf prijs €14.95

Leuk om te geven

 

Smartphone schakelaars: temperatuurbewaking, wifi- en GSM-schakelaars

Smartphone schakelaar kopen? Ze bestaan in verschillende soorten en maten, geschikt voor Android en iOS. Eenvoudige bediening op afstand, bijvoorbeeld van een stopcontact, een roldeur of een andere toepassing. We zorgen er met het complete assortiment voor dat u de keuze heeft uit diverse smartphone schakelaars. Ontdek de mogelijkheden op het gebied van temperatuurbewaking, Wifi en andere GSM-schakelaars. Temperatuurbewaking vanaf uw smartphone De GSM-schakelaars bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid tot temperatuurbewaking. Laat de temperatuur netjes in de gaten houden, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. U ontvangt een waarschuwing zodra de temperatuur te hoog oploopt of te ver zakt, zodat u meteen actie kunt ondernemen. Of u weet dat de vriezer te lang uit is geweest tijdens uw vakantie. Wifi-schakelaar voor diverse toepassingen Uiteraard zijn de Wifi-schakelaars daarnaast beschikbaar voor tal van andere toepassingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een GSM schakelaar met een alarmmelder? Of van een Wifi-stopcontact schakelaar? We zorgen er met de verschillende mogelijkheden voor dat u er alle kanten mee op kunt. Om uw woning meer smart te maken, zodat u vanaf uw smartphone de diverse schakelingen kunt bedienen. De GSM schakelaar is daarmee een ideale keuze in huis, om meer domotica toe te voegen en de woning op afstand te kunnen beheren. Gebruik de Wifi- en GSM schakelaars, maak gebruik van temperatuurbewaking en ontdek de andere toepassingen ie er mogelijk zijn. GSM schakelaar kopen: compleet assortiment We zorgen er met ons complete assortiment GSM schakelaars voor dat u die eenvoudig kunt aanschaffen, voor de toepassing die u voor ogen heeft. Lees de beschrijvingen bij de producten en ontdek de mogelijkheden of neem contact met ons op voor vragen. We vertellen u graag meer over de smartphone schakelaars en hoe u daar via Android of iOS gebruik van kunt maken.

Alarmsysteem kopen: de voordelen van online bestellen

Het beste alarmsysteem kopen, dat doet u natuurlijk online. De keuze uit diverse systemen, bijvoorbeeld draadloos of smart met GSM-bediening. We zorgen er met het complete assortiment voor dat u daar eenvoudig een keuze uit kunt maken. Selecteer de eigenschappen van het systeem die u nodig heeft of ontdek de mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Het online alarmsysteem is daarmee een uitstekende keuze, onafhankelijk van het type systeem dat u zoekt. Maak bijvoorbeeld gebruik van een draadloos systeem, een smart systeem of een hybride systeem. Op die manier stemt u het alarm en de beveiliging goed af op de manier waarop u daar gebruik van zou willen maken. Draadloos alarmsysteem: eenvoudig installeren Een goede keuze is bijvoorbeeld een draadloos alarmsysteem. De installatie is heel eenvoudig, omdat u zich niet druk hoeft te maken over de bekabeling. Bekijk bijvoorbeeld de GSM alarmsystemen uit de Matigard Air-serie, net als die van M2G. Of bekijk de ABUS Smartvest draadloze alarmsystemen en de ABUS Secvest draadloze alarmsystemen. De ideale keuze voor een draadloos alarmsysteem. Eenvoudig te installeren en geschikt voor goede beveiliging, zodat u goed zicht heeft op wat er gaande is en u een waarschuwing ontvangt zodra zich calamiteiten voordoen. Smart alarmsysteem met GSM-bediening Bekijk de draadloze alarmsystemen, net als de smart-alternatieven die er beschikbaar zijn. Die systemen kunnen zowel draadloos als bedraad zijn. Ze werken uitstekend samen met een mobiele telefoon, die u kunt gebruiken met Android of iOS. Op die manier is een smart alarmsysteem zowel een veilige als een gebruiksvriendelijke keuze. Eenvoudig te bedienen vanaf een smartphone, waarmee u de beveiliging van de website uitstekend in orde maakt. Hybride alarmsysteem: goed alternatief En hecht u veel waarde aan zowel gebruiksgemak als een maximale betrouwbaarheid? Bekijk dan ook de hybride systemen die er beschikbaar zijn. U profiteert dan optimaal van een eenvoudig te installeren systeem, terwijl de bedrading er tegelijkertijd voor zorgt dat u hier altijd op kunt rekenen. Maximale betrouwbaarheid met een systeem dat de veiligheid garandeert, om u daar geen zorgen over te hoeven maken. Bekijk zowel de draadloze, de smart als de hybride alarmsystemen en stel ons uw vragen, om de beste keuze te kunnen maken.

Veilig de deur openen: plaats een camera

De deur is en blijft de belangrijkste toegang tot onze woning, dus het is belangrijk om die goed te beveiligen. Op de momenten waarop we niet thuis zijn, maar ook op het moment dat we die open doen. Met een camera op de deur kunt u alvast zien wie er voor de deur staat, om aan de hand daarvan te bepalen of u de deur kunt openen. U kunt op die manier gebruik maken van een beveiligingscamera, bijvoorbeeld in combinatie met een deurbel. Zodra er iemand aanbelt schakelt de camera in, zodat u kunt zien wie er staat en of u die persoon binnen kunt laten. Daarnaast kunt u gebruik maken van draadloze bewakingscamera’s en zelfs dummy’s, om er aan de deur voor te zorgen dat u daar veilig mee om kunt gaan. Deurbel met een beveiligingscamera De deurbel met beveiligingscamera is voor veel mensen een geschikte keuze. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een draadloze deurcamera met een monitor. Het grote voordeel daarvan is dat u op het scherm kunt zien wie er voor de deur staat, zodat u vooraf kunt bepalen of het veilig is om de deur te openen. Onder andere de Eycasa modellen zijn daar goed voor geschikt. Draadloze bewakingscamera of een dummy De draadloze bewakingscamera is een uitstekende keuze om de deur te beveiligen, zodat u daar veilig mee om kunt gaan. Of zodat u de deur voor ouderen kunt beveiligen, waardoor ze die niet meer hoeven te openen als ze niet goed weten wie er voor de deur staat. En wilt u zorgen voor de goedkoopste camera bij de deur? Dan is een dummy camera een goede keuze. Geen werkende camera, maar wel een goede afschrikkende werking voor inbrekers en anderen met kwaad in de zin. Beveiligingscamera kopen We zorgen er met ons brede assortiment voor dat u online een beveiligingscamera kunt kopen, net als een deurintercom met camera. Direct zien wie er voor de deur staat en gemakkelijk met die persoon in gesprek. Zonder de noodzaak om de deur al te openen, zodat u de veiligheid kunt waarborgen. Ontdek ons brede assortiment met deurintercoms, camera’s voor aan de deur en de slimme deurbellen waar u gebruik van kunt maken. Een uitstekende keuze om de deur te beveiligen, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Wat is de beste rookmelder?

De beste rookmelder kopen? Dat doet u natuurlijk online. We zorgen er met ons brede assortiment voor dat u altijd de beste keuze kunt maken. Voor een rookmelder en voor andere melders in huis, om daar slim gebruik van te maken. Goed ter bescherming van de situatie in en om het huis, omdat u een waarschuwing krijgt op het moment dat er wat aan de hand is. Direct gewaarschuwd bij rook en op de hoogte van andere calamiteiten zoals vrijgekomen gassen. Rookmelder kopen U kunt online de rookmelder kopen, door goed te kijken naar de modellen die er beschikbaar zijn. Koppelbare rookmelders en andere modellen, altijd met een erg luide toon om een waarschuwing te geven bij rookontwikkeling. Essentieel voor de veiligheid in huis. Bijvoorbeeld op de gang en in de slaapkamers, net als in de andere vertrekken waar u snel op de hoogte wilt zijn van eventuele problemen met brand. Andere melders naast de rookmelder Naast de rookmelder zijn er nog een aantal andere melders beschikbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om koolmonoxide melders, watermelders, gasmelders en hittemelders. Verder kunt u gebruik maken van handige temperatuurmelders en bewegingsmelders, om het huis te automatiseren en ervoor te zorgen dat u de situatie goed in de gaten kunt laten houden. U kunt zowel de rookmelder als de andere melders eenvoudig online kopen. We zorgen er met het brede assortiment voor dat u daar de keuze uit heeft. Lees de productbeschrijvingen of stel ons uw vragen, dan helpen we u daar graag mee op weg. Assortiment melders online kopen Van de rookmelders en koolmonoxide melders tot aan de gasmelders en watermelders: wij zorgen ervoor dat u die eenvoudig online kunt kopen. Het grote voordeel daarvan is dat u de melders online met elkaar kunt vergelijken. Stel een pakket samen van melders die u nodig heeft om de situatie goed in de gaten te laten houden. Bij problemen krijgt u meteen een melding, zodat u kunt ingrijpen of het huis op tijd kunt verlaten. Bekijk online het assortiment rookmelders en andere melders. Bestel die vervolgens online of stel ons uw vragen, dan helpen we u er graag mee op weg.