Mogen we ons voorstellen

In November 2015 is GSM Secure van start gegaan met het aanbieden van electronische beveiligings- en smartproducten met als doel uw leven een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Onze duitse partner GSM One is al jaren succesvol op de duitse markt. Zij waren diegenen die er van overtuigd waren dat ook in Nederland en België deze producten zeer gewaardeerd zouden worden en zo is het begonnen!

Onze filosofie is dat we bereikbaar willen zijn voor onze klanten en dat we meedenken. Omdat het allemaal technische producten zijn is het belangrijk dat mensen een goed advies kunnen krijgen, omdat we weten waarover we praten. GSM Secure is misschien niet de grootste webshop, maar als we een product toevoegen aan onze webshop catalogus, willen we er van overtuigd zijn dat het ook een kwalitatief goed product is.

De veranderingen in de maatschappij zijn ook ons niet ontgaan en daarom willen we een steuntje in de rug zijn voor de vele mantelzorgers die in België en Nederland voor hun naaste zorgen. Zo bieden we noodoproep apparaten zonder abonnement, valalarm, alarmsystemen via uw smartphone en voordeurbewaking en andere deurbeveiliging. 

Op 30 Oktober 2016, een jaar nadat we gestart zijn, vertelden we bij LifestyleXperience op het nederlandse RTL4 over de slimme toepassingen van electronica.

 

Heeft u nog vragen kijk dan even op de contactpagina hoe u met ons in contact kunt komen

 

Met vriendelijke groet,

Team GSM Secure

 

RTL LifestyleXperience