Alarmsysteem draadloos Secvest , FUAA50000, Abus

1 Reviews

Reeds nabesteld

SKU: FUAA50000

EAN: 4043158055603

€ 482,00

€ 409,95

Inclusief 21% BTW.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, overmorgen in huis

Vereist enige affiniteit met electronica, maar techneuten voor vragen beschikbaar

 • Altijd compleet met een duidelijke Nederlandstalige handleiding
 • Technisch team voor uw installatie vragen
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Gemakkelijk en veilig betalen
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Beschikbaarheid: Op voorraad

Secvest draadloos alarmsysteem FUAA50000

 

 • Tot 48 afzonderlijk identificeerbare draadloze melders, 8 bedieningspanelen, 50 afstandsbedieningen
 • Geïntegreerde PSTN-kiezer, meldkamerprotocollen, ook IP-gebaseerd en e-mailnotificaties
 • Videoverificatie met max 6 ABUS netwerkcamera’s
 • Comfortabele bediening en programmering via de centrale en de geïntegreerde webserver
 • Unieke actieve inbraakbeveiliging in combinatie met mechatronische draadloze bijzetsloten voor vensters en deuren
 • U dient er rekening mee te houden dat de Secvest2WAY-melder niet werken op de nieuwe Secvest-centrale

De beproefde rondom beveiliging – nu nog beter
Het draadloze alarmsysteem Secvest is de consequente doorontwikkeling van de reeds jaren op de beveiligingsmarkt succesvolle Secvest 2WAY. Naast de klassieke alarmfuncties voor bescherming tegen inbraak, brand, water, en bij noodgevallen integreert de Secvest nu ook de live-videoverificatie, een mobiele bedieningsmogelijkheid via webbrowser en app, en de nog steeds unieke mechatronische inbraakbeveiliging, die tot nog toe alleen door ABUS wordt aangeboden.

Grote keuze melders en mobiele bedieningsmogelijkheden
Het draadloze alarmsysteem Secvest biedt met tot 48 draadloos communicerende melders en met tot vier draadgebonden melders voor maximaal 50 gebruikers optimale veiligheid. Verschillende bedieningsmogelijkheden zoals code-invoer, proximity chipsleutel of afstandsbediening voor gevarieerde toepassingsvoorkeuren. Een nieuw highlight is de bediening van de centrale via een app. Zo kan het systeem ook met de mobiele telefoon worden bediend.

Programmering en parametrering
De Secvest heeft een geïntegreerde webserver waarmee alle instellingen snel en eenvoudig kunnen worden aangepast. Als de Secvest is geïntegreerd in het netwerk van de klant, kan de centrale zelfs op afstand worden onderhouden. Alle instellingen kunnen echter ook direct op de centrale worden ingevoerd.

Communicatie nu ook op IP-basis
In de Secvest zijn bovendien een PSTN-kiezer en een netwerkaansluiting geïntegreerd. Met behulp van de netwerkaansluiting kan informatie ook op IP-basis worden verstuurd via bijvoorbeeld VoIP-telefonie, e-mails en digitale meldkamerprotocollen. Door de geïntegreerde analoge PSTN-kiezer en een optionele gsm-module kunnen ook de klassieke communicatiemiddelen worden gebruikt.

Naadloze live-videobewaking en -verificatie per app
De actuele videobeelden van maximaal zes IP-binnencamera's kunnen op ieder moment worden opgeroepen. Met de Secvest-app voor Android of iOS kunnen alle functies worden bediend zoals het in- en uitschakelen van het alarmsysteem of het opvragen van statusberichten.

Actieve bescherming tegen inbraak
Aan vensters en deuren aangebrachte melders fungeren als mechanische en elektronische beveiliging in één, en bieden zo de beroemde dubbele inbraakbeveiliging, het onderscheidende kenmerk van de mechatronische melders van ABUS: de in elkaar vastklikkende stalen grendels bieden een weerstand tot één ton die een inbreker moet zien te overwinnen. Daarnaast zorgt de bijzonder gevoelige detectie ervoor dat reeds de eerste poging om een raam of deur open te breken wordt herkend en dat aan de centrale meldt – nog voordat de inbreker is binnengedrongen.

U dient er rekening mee te houden dat de Secvest2WAY-melder niet werken op de nieuwe Secvest-centrale

1 x Draadloze alarmcentrale 1 x Quick Guide 1 x Montagemateriaal 1 x Reservebatterij

Klantenreviews

Een veelzijdig alarmsysteem Review door M. van Heeswijk
Prijs
Kwaliteit
Productinformatie
De secvest is een enorm veelzijdig systeem met ontelbare mogelijkheden qua instellingen. De installatie is via internet te bedienen en in te stellen. Het vereist echter wel een behoorlijke hoeveelheid technische kennis om hem in te stellen en te bekabelen. Juist vanwege het feit dat je er zoveel mee kunt doen maakt het ingewikkeld om hem te configureren. De interne sirene van de basis unit is niet afdoende, tip... koop er een externe (bekabelde) sirene bij. De los bij te bestellen draadloze bedienings-panelen geven echter wel een oorverdovend alarm. De android app voor de secvest is vrij eenvoudig van opzet en had wat mij betreft wel wat uitgebreider mogen zijn qua mogelijkheden. Zeker omdat deze niet gratis is. (Geplaatst op 14-04-2016)

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Alarmsysteem draadloos Secvest , FUAA50000, Abus

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Productinformatie