GSM Schakelaar en alarmmelder

GSM schakelaar en alarmmelder

De GSM schakelaar met alarmmelder geeft een waarschuwing op uw smartphone zodra het alarm thuis afgaat. Volledige controle over de thuissituatie, zonder dat u zelf aanwezig hoeft te zijn. Open een deur, controleer het alarm of schakel de lichten in of uit. De GSM schakelaar voor het alarm draagt bij aan maximale veiligheid.

 

Producten 8 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 8 artikel(en)

per pagina

GSM schakelaar voor het alarm

De GSM schakelaar voor het alarm is een van onze smart producten met geavanceerde functionaliteiten. Het is een speciale variant van de GSM schakelaar, die u kunt koppelen aan het alarmsysteem. Open op afstand een deur, controleer de status van het alarmsysteem of kom in actie zodra u een melding ontvangt dat er wat aan de hand is.
Bekijk tevens onze GSM schakelaars met temperatuurbewaking voor een compleet beeld van de beschikbare oplossingen om op afstand de veiligheid te waarborgen.

Alarm GSM schakelaar kopen

Een GSM schakelaar kopen? Bekijk de deuropeners, alarmmelders en andere oplossingen voor iOS en Android, eenvoudig te bedienen vanaf uw smartphone. De volledige controle in uw handen met een stabiele en betrouwbare oplossing.