WiFi stopcontact schakelaar

De wifi stopcontact schakelaar is een ware bestseller. De scherp geprijsde smart plug zorgt voor de stabiele en betrouwbare schakeling vanaf uw smartphone. Handmatig op afstand schakelen of volledig automatisch op basis van ingestelde programma’s.

 

Producten 7 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 7 artikel(en)

per pagina

Smart plug met wifi

De wifi stopcontact schakelaar of wifi schakelaar kennen we binnen de smart producten ook als de smart plug. Schakel met wifi het stopcontact, bijvoorbeeld om de verlichting of een apparaat in en uit te schakelen. Er zijn zowel schakel- en tijdsfuncties beschikbaar, net als beveiligingsmogelijkheden. Dankzij 9 in- en uitschakelmomenten per dag voor 7 dagen per week kunt u met de wifi stopcontact schakelaars eenvoudig simuleren dat er iemand thuis is. Bekijk tevens de wifi schakelaars met alarmmelding, net als de mogelijkheden tot een temperatuurbewaking.

Wifi schakelaar kopen

Koop een wifi schakelaar voor het stopcontact, om die via een iOS of Android smartphone te schakelen. Bedien de lampen en andere apparaten door ze gewoon vanaf uw telefoon in of uit te schakelen. Volledige controle over de apparatuur in huis en desgewenst een melding bij een alarmsignaal of een afwijkende temperatuur.