Spy camera

Een spy camera kopen? Kies een spy camera en gebruik de app voor Android, iOS om uw mobiele telefoon te gebruiken, het is ook mogelijk om de spy camera’s zonder app te gebruiken. Er zijn spy cameras voor wekkerradio’s en pennen, net als andere dagelijkse materialen die niet opvallen. Wilt u een spycamera kopen en zoekt u daarvoor naar het grootste aanbod? Wij zorgen voor het model dat u wilt bestellen.

Producten 8 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 8 artikel(en)

per pagina

We leggen graag uit wat een spy camera is en hoe u daar gebruik van kunt maken. Door spycams te vergelijken en daar een goede keuze uit te maken. Volledig draadloos en op een verborgen plaats te installeren. Om heimelijk beelden te maken, die u kunt gebruiken als bewijsmateriaal of om een leuke grap uit te halen.

Wat is een spy cam & wat kan je er mee doen?

Ten eerste, wat is een spy camera? Het is een camera om mee te spioneren, zonder dat anderen dat doorhebben. Als een verborgen camera, waar u draadloos gebruik van kunt maken. Beschikbaar voor allerlei situaties, bijvoorbeeld door die in een wekkerradio of een ander element in een vergaderruimte te verwerken. En op die manier altijd een spycam achter de hand te hebben, waarvan de beelden kunnen aantonen dat er is gebeurd of wie wat vertelde.

Een spycam is wat dat betreft een verborgen camera. Die draadloos werkt en zich daardoor gemakkelijk laat integreren in verschillende producten. Om niet op te vallen, maar er ondertussen wel voor te zorgen dat er beelden zijn van de situatie die u graag vast wil leggen.

Spa camera’s vergelijken: waarop letten?

Het is de moeite waard om spy cameras met elkaar te vergelijken. En dat kan op een paar verschillende manieren. Let bijvoorbeeld goed op de mogelijkheid om de spycamera van afstand te benaderen en ‘mee te kijken’ naar de beelden. Dat maakt het gemakkelijk om de camera goed te richten en na afloop de beelden terug te kijken.

Tegelijkertijd is het belangrijk om goed te kijken naar het formaat van de spycam. Kies een model dat u verborgen kunt neerzetten of neerleggen. Of kies een van de grotere spycams, die u in een kast of andere plek kunt plaatsen, waarna een gaatje voor de lens voldoende is om de beelden te kunnen maken.

Ten derde is het verstandig om goed te letten op de batterijduur van de spy camera en de mogelijkheid om die via Android of iOS aan te sturen. Op uw iPhone of een andere smartphone, gewoon vanuit de handige app. Dat biedt u meer controle over de spy cams, om die te gebruiken voor zoveel mogelijk verschillende situaties.

Opnemen en beelden terugkijken

Een camera spy gebruiken en de beelden daarvan later terugkijken? Veel modellen beschikken over een (micro) SD kaart, waarop ze de beelden registreren. Dat maakt het eenvoudig om de beelden van de spy camera terug te kijken, zonder dat daar een groot opslagmedium bij nodig is. Om de beelden terug te kunnen kijken op een smartphone of een laptop. Bijvoorbeeld om na een vergadering precies na te gaan wat er is gezegd. Of om beelden te maken die later onomstotelijk vaststellen wat er is gebeurd.

U kunt de spy camera op een aantal verschillende manieren gebruiken. Bekijk vooral de modellen met de mogelijkheid tot opnemen en later terugkijken. Op die manier kunt u de camera gebruiken in verschillende situaties. Ook als u niet de mogelijkheid heeft om zelf live mee te kijken met wat er gebeurd en wat er wordt gezegd.

Belangrijke voordelen

Een van de spy camera’s kopen en daarvoor een keuze maken uit verschillende modellen? Wij zorgen er met ons aanbod voor dat u daar een goede keuze uit kunt maken. En online profiteert u altijd van onze belangrijke voordelen:

  • Gratis verzending vanaf €30
  • Bezorging in 24 uur
  • Gemiddelde beoordeling van 9,2
  • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

U kunt online een spycam kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Een model dat u kunt gebruiken met Android of iOS. Gewoon draadloos en netjes verborgen in bijvoorbeeld een van de dagelijkse artikelen. Zodat niemand door heeft dat er een camera aanwezig is, terwijl u de beelden later op uw gemak terug kunt kijken. Meteen een spy camera kopen of heeft u vragen over een van de modellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de verschillende belangrijke eigenschappen en hoe u het best een keuze kunt maken.