Huisalarm

Een huisalarm kopen? Zorg in huis voor een alarm, zodat u een waarschuwing krijgt op het moment dat er iets aan de hand is. Als u boven ligt te slapen en als u niet thuis bent. Zodat u de buren in kunt schakelen, of u meteen de politie kunt bellen. Een alarm in huis geeft een belangrijk gevoel van veiligheid en draagt daar bovendien op een effectieve manier aan bij. Eenvoudig online te kopen, waarna wij het gehele systeem snel versturen.

Producten 1 to 12 of 14 total

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 1 to 12 of 14 total

per pagina

Een alarm voor thuis kopen en benieuwd waarop te letten? Zorg voor een alarm in de woning met de juiste sensoren, om een waarschuwing te geven als iemand probeert binnen te komen. Bovendien kunt u het huisalarm met een camera uitbreiden, net als met specifieke melders. Vaak draadloos te gebruiken en bijvoorbeeld met een melding op uw GSM. Zodat u via uw mobiele telefoon en internet meteen op de hoogte bent. U kunt online uw huisalarm kopen en dat zelf installeren of laten installeren, voor een heerlijk veilig gevoel zonder zorgen.

Waarop letten bij de aanschaf?

Benieuwd waarop te letten bij de aanschaf van een huisalarm? Zorg voor een basisset, in combinatie met verschillende sensoren voor de plaatsen waar inbrekers binnen kunnen komen. En heeft u een bestaande woning? Kies het huis alarm dan draadloos, zodat er geen hak- en breekwerk benodigd is. De ideale keuze om een huis alarm te kopen.

Kijk goed naar de mogelijkheden om het alarm in huis naar wens uit te breiden. Met een camera of met extra sensoren. Of in combinatie met andere onderdelen van domotica, zoals een lekkagemelder, een slimme rookmelder of verlichting die waarschuwingssignalen geeft op het moment dat er iets aan de hand is.

Hoe werkt het alarm in huis?

Benieuwd hoe het alarm in huis werkt? U kunt het huisalarm met uw GSM of mobiele telefoon gebruiken. De deur-/raamcontacten, bewegingssensoren of andere melders geven een signaal af op het moment dat er iets aan de hand is. Dat sturen ze draadloos of bedraad door naar de basisset. Die is verbonden met internet, om u de melding te kunnen geven, zodat u weet dat er wat aan de hand is.

Op die manier gebruikt u een alarm voor thuis. Om een melding te krijgen bij inbraak of bij verdachte situaties. En om de rest van de tijd met een gerust hart van huis te kunnen zijn, zonder dat er wat aan de hand is. En het beste van alles? U kunt zelf een huisalarm installeren of dat laten doen door een professional.

Let op: sommige huisalarmen gebruiken een lokaal systeem, bestaande uit de basisset en de melders. Het is mogelijk om daar een betaald abonnement bij af te sluiten, voor aansluiting op een meldkamer. De kosten van het systeem lopen daardoor iedere maand op, waardoor voor de meeste mensen alleen het lokale systeem met meldingen op uw mobiele telefoon vaak beter geschikt is.

Om deze redenen kies je voor GSM Secure

Een alarm voor thuis kopen? Dat kan online bij GSM Secure. Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen. Waarover we u ook graag adviseren. Bovendien profiteert u online altijd van:

  • Gratis retourneren van alle bestellingen
  • Gratis verzending vanaf €30
  • Een beoordeling van een 9,2
  • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg

Meteen een huisalarm kopen of op zoek naar een alarm voor thuis met meldingen op uw GSM of mobiele telefoon? Bestel meteen online of neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Voor een uitstekend huisalarm dat u zelf kunt installeren.