Stand Alone Alarm

Het stand alone alarm is ideaal voor de beveiliging van uw woning. Het grote voordeel van deze systemen is dat u ze niet op een lastige manier hoeft te installeren en configureren. In plaats daarvan kunt u er na het plaatsen van de batterijen of het aansluiten van de voeding meteen gebruik van maken.

Producten 6 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 6 artikel(en)

per pagina

Bewegingsmelder met alarm

Zoekt u een stand alone alarm met bewegingsmelder, waarmee u bijvoorbeeld uw woning of de berging kunt bewaken? Ze zijn goed geschikt voor in de schuur en andere delen in het huis, waar het stand alone alarm werkt als een hond die luid blaft zodra er wat aan de hand is.

In combinatie met een bewegingsmelder zal het stand alone alarm automatisch alarm slaan en weer stoppen na 30 seconden, behalve indien er nog steeds beweging wordt gedetecteerd. U bent daardoor meteen op de hoogte zodra er wat gebeurt.

Standalone alarmsysteem kopen

Het stand alone alarm draagt bij aan de veiligheid in huis, ook wanneer u specifiek kiest voor de combinaties met een telefoonkiezer en paniektoets voor ouderen. U zorgt daarmee voor ouderenalarmering, zoals bijvoorbeeld de koolmonoxidemelders situaties met kinderen veiliger kunnen maken.