Bullet camera

De bullet camera herkennen we als de traditionele beveiligingscamera, beschikbaar in een regulier en een compact formaat. Bekijk de bullet camera’s voor buiten en de mini camera’s in de vorm van een bullet die u in de compacte ruimte kunt gebruiken. De camera’s zijn in veel van de gevallen voorzien van wifi.

Producten 7 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 7 artikel(en)

per pagina

Mini Bullet camera

Bekijk de mini bullet camera’s om die zo compact mogelijk te bevestigen, terwijl ze in veel gevallen zijn voorzien van wifi. De installatie van de camerasystemen aan de gevel of aan het dak is eenvoudig. Vervolgens kunt u de camera’s bedienen vanuit een webportal, app voor Android of iOS en vanuit Windows. U heeft met de mini bullet camera eenvoudig een extra paar ogen in huis.

Bullet camera voor buiten

Een bullet camera kopen voor buiten? Dankzij de hoge IP-waarden zijn diverse modellen daar goed voor geschikt. Houd de omgeving rondom uw woning of pand goed in de gaten, zelfs wanneer u zelf niet aanwezig bent. Bekijk de diverse bullet camera’s bij ons uit het assortiment, net als de PTZ camera’s die u kunt kopen.