Dome camera

De Dome camera is beschikbaar in uitvoeringen voor binnen en voor buiten, zodat u het huis er uitstekend mee kunt beveiligen. Bekijk wat er gaande is rondom de woning of zorg er binnen voor dat u een paar extra ogen tot uw beschikking heeft. De Dome camera’s bij ons uit het assortiment zijn draadloos te bedienen, zowel online als via de verschillende mobiele platforms.

Producten 7 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 7 artikel(en)

per pagina

Dome camera met wifi

De Dome camera met wifi kunt u bedienen vanuit een webportal, vanuit een app voor Android en iOS of vanuit Windows. De installatie is eenvoudig, net als de bediening om er daadwerkelijk gebruik van te maken. De Dome camera met wifi zorgt op die manier eenvoudig voor een goede bescherming en beveiliging van uw woning of het pand. Bekijk de verschillende modellen, waarmee u bijvoorbeeld eenvoudig in 720p HD kunt opnemen. De camera’s zijn in een aantal gevallen geschikt voor zowel dag en nacht.

IP Dome camera voor buiten kopen

Bekijk de Dome camera’s voor binnen en de Dome camera’s speciaal voor buiten, net als de Bullet camera’s. Dankzij de uitstekende bescherming tegen stof en vocht kunt u hier zonder problemen buiten gebruik van maken. Hang de Dome camera aan de gevel of aan het dak van de woning, zodat u vanuit daar het volledige overzicht heeft. Aan de hand van de IP-waarde kiest u eenvoudig een geschikte Dome camera voor binnen of voor buiten.