Draadloze bewakingssets

De draadloze bewakingssets gebruiken het RJ45-protocol of de 433Mhz-frequentie, afhankelijk van het model dat u kiest. Het maakt de videobewaking enorm veelzijdig, na een probleemloze installatie en met een eenvoudige bediening. Beveilig uw woning, het kantoor, restaurant of een klein bedrijf. De radiografische draadloze bewakingssets vormen een uitstekende keuze.

Producten 11 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 11 artikel(en)

per pagina

Draadloze bewakingscamera set

Met een draadloze bewakingscamera set zorgt u eenvoudig voor een paar extra ogen in de ruimte, uiteraard in combinatie met een scherm om de beelden draadloos op afstand te kunnen bekijken. In een aantal gevallen zijn de beelden die de draadloze bewakingssets maken ook via apps voor Android en iOS beschikbaar.

Camera bewakingsset draadloos

De camera bewakingsset die draadloos is uitgevoerd combineert onze camerasystemen met videoschermen. Bekijk tevens de mogelijkheid tot netwerk opnamen door middel van een NVR, zodat u de systemen met elkaar kunt vergelijken. U kunt de draadloze bewakingssets online kopen, wij zorgen er vanuit onze voorraad voor dat u die snel in huis heeft.