Dummy camera

De dummy camera heeft een belangrijke afschrikwekkende werking, ze kunnen inbraken en overvallen voorkomen. De fake camera’s zijn zelfs inclusief bewegingssensor verkrijgbaar, zodat u daarmee eenvoudig de indruk wekt van een professionele bewakingsset om de situatie in de gaten te houden.

Producten 8 artikel(en)

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 8 artikel(en)

per pagina

Dummy camera met bewegingssensor

Bekijk de dummy camera met bewegingssensor of zoek naar een dummy Dome camera. Er zijn dummy’s beschikbaar voor de verschillende camerasystemen, zodat u daarmee de indruk kunt wekken dat er sprake is van professionele beveiliging. De dummy camera zorgt op een goedkope manier voor belangrijke beveiliging, eventueel in combinatie met LED-verlichting, zodat er een zeer realistische fake camera aan de gevel of aan het dak ontstaat.

Dummy camera kopen

De dummy camera kunt u kopen voor allerlei toepassingen, omdat u daarmee niet onder de Camerawet valt. er is geen sprake van het verzamelen, verwerken of bewaren van beelden. Dat betekent dat u de dummy camera kunt kopen en kunt inzetten op de manier die u wilt. Wij zorgen er met de verschillende dummy camera’s voor dat u een mooie aanvulling kunt doen op bijvoorbeeld de deurbeveiliging die u wilt aanbrengen.