Netwerk IP camera's

Een IP camera kopen? Dat kan online, bij ons uit het brede assortiment. Met allerlei IP cam’s om thuis of op de zaak gebruik van te maken. Zodat u de omgeving goed in de gaten kunt houden met één of meer IP camera’s. Met de gewenste specificaties, die u online kunt vergelijken. Voor een IP cam die past bij de manier waarop u er gebruik van wilt maken.

Producten 1 to 12 of 14 total

per pagina
GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

GSM secure - Gratis bezorging vanaf 30 euro

Gratis bezorging vanaf 30 euro

Wij betalen de verzendkosten.

Gratis retourneren

Wij betalen de retourkosten

GSM secure - Binnen 24 uur verzonden

Binnen 24 uur verzonden

Voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Producten 1 to 12 of 14 total

per pagina

Een IP camera kopen en daarvoor op zoek naar deskundig advies? Onze specialisten denken graag met u mee en kunnen antwoord geven op de belangrijkste vragen. Zodat u een keuze kunt maken uit de IP cams die er beschikbaar zijn. Voor een Maginon IP camera of een van de andere modellen, net als een specifieke IP camera viewer die het mogelijk maakt om de beelden op een afzonderlijk scherm te bekijken.

Wat is een IP camera?

Een IP camera, wat is dat? Een IP cam is een Internet Protocol camera, die verbonden is met internet. Om daar op afstand de beelden van te kunnen bekijken. Via een smartphone, een tablet, een computer of een ander scherm. Draadloos of bedraad, beschikbaar in verschillende modellen. Als losse camera, een NVR of een NAS, om daar op verschillende manieren gebruik van te kunnen maken. Op die manier is het mogelijk om een losse beveiligingscamera te plaatsen en die via internet te verbinden. Of de IP camera’s onderdeel te maken van een breder systeem, bijvoorbeeld om de beelden op te slaan via een NAS.

Tips voor IP cam kopen: handige aandachtspunten

Een IP cam kopen en benieuwd waarop te letten? Het is verstandig om rekening te houden met een aantal belangrijke factoren:

 • Voor binnen of voor buiten
 • Kijk goed naar de IP-waarde van de camera. Die in dit geval staat voor de beschermingsklasse, in plaats van voor het feit dat de camera zich via internet laat verbinden. Waardoor de camera geschikt is voor binnen of voor buiten. Een IP-67 waarde geeft bijvoorbeeld aan dat de camera goed bestand is tegen invloeden van vocht en vuil. Bijvoorbeeld om ook bij slechte Nederlandse weersomstandigheden toch goed te blijven werken. Op die manier kan de IP camera opnemen en uitzenden, zowel binnen als buiten.

 • IP camera met PoE
 • Een beveiligingscamera met IP kopen, maar daarvoor geen stopcontact beschikbaar? Dan is een model met PoE de moeite waard. Dat staat voor Power over Ethernet. De camera krijgt z’n voeding via de internetkabel, waardoor het niet nodig is om die ook nog in een stopcontact te steken. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om de IP camera online te krijgen, ook op de moeilijker te bereiken plaatsen.

 • Resolutie van de camera
 • Verder is het bij ons in de IP Cam shop verstandig om goed te kijken naar de resolutie van camera’s. Een 1080p camera zorgt voor beelden in FullHD. Om tot in detail te kunnen kijken wat er aan de hand is en zelfs een stuk in te kunnen zoomen. En met modellen die filmen in 4K lukt het zelfs nog beter om in te zoomen, waardoor het over grotere afstand ook mogelijk is om in detail te bekijken wat er aan de hand is.

 • Beelden bekijken en opslaan
 • Wilt u de beelden ook kunnen terugkijken? Met een IP camera set lukt het om de beelden live te bekijken, via een smartphone of een ander scherm. En wilt u de beelden ook later terug kunnen kijken? Zorg er dan voor dat de beelden worden opgeslagen. Dat kan op een NAS, maar er zijn ook andere oplossingen beschikbaar. Direct te koppelen met de camera met IP, om de beelden via internet naar het opslagmedium te versturen en daar later op uw gemak doorheen te kunnen scrollen.

  IP camera’s vergelijken: gebruik deze tips

  Online een beveiligingscamera met IP vergelijken en goed kijken naar de modellen die er verkrijgbaar zijn? Bekijk bijvoorbeeld de IP camera met geluid, net als de modellen die alleen beelden opnemen. Voor een goede IP camera, die voldoet aan de specifieke wensen die u daarvoor heeft.

  Een IP camera systeem kunt u online vergelijken. Voor een IP Spy Camera die de zaken onopvallend in de gaten houdt. Dankzij een kleine IP camera of een volwaardig IP camerasysteem. U heeft de keuze uit verschillende systemen en modellen, om de beelden van de IP camera via internet te bekijken.

  Verschillende modellen & accessoires

  Wilt u een IP web camera kopen of zoekt u naar een IP Webcam? Wij maken het u graag gemakkelijk, met de verschillende modellen die er beschikbaar zijn. Zet ze online op een rij of laat onze deskundigen u adviseren over de beste IP camera. Voor goede IP camera beveiliging, met een model dat haarscherp filmt. Bij dag en bij nacht, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van een infrarood-sensor en LED-verlichting om duidelijk in beeld te brengen wat er in het donker aan de hand is.

  Profiteer van de volgende voordelen

  Een IP camera kopen en daarvoor op zoek naar het beste model? Wij maken de keuze online graag gemakkelijker. Met een breed assortiment, zodat u de camera kunt vinden die aansluit bij de manier waarop u daar graag gebruik van maakt. En onafhankelijk van het model dat u kiest, profiteert u online van de volgende voordelen:

  • Gratis verzending vanaf €30
  • Super snelle bezorging binnen 24 uur
  • Een beoordeling van een 9,2
  • Winkelen met het Thuiswinkel Waarborg = veilig shoppen

  We maken het u graag gemakkelijk om een IP camera te kopen. Gewoon online, direct bij ons vanuit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen mee aan de slag, zodat u de camera zo snel mogelijk in huis heeft. Of stel ons uw concrete vragen, waar onze deskundigen graag antwoord op geven. Zodat u een goede keuze kunt maken, om de beste IP camera voor uw woning of pand te kopen.