Netwerk Opname (NVR)

De Netwerk opname NVR maakt het mogelijk om de videobeelden die u maakt met de camerasystemen op te slaan. Dat betekent dat u de beelden nog eens op uw gemak terug kunt kijken bij eventuele incidenten. Vergelijk de standalone opname-apparaten met de netwerk recorders die u ook vanuit een app voor Android en iOS of vanuit Windows en online kunt bekijken.

Producten 2 artikel(en)

per pagina

Producten 2 artikel(en)

per pagina

NVR recorder

De NVR recorder is een Netwerk Video Recorder, om de beelden die de draadloze bewakingsset maakt vast te leggen en daar gemakkelijk nog eens naar te kunnen kijken. Bekijk incidenten op de standalone harde schijf met 1TB opslagruimte of gebruik een 4-kanaals digitale netwerk recorder om alles veilig op te kunnen slaan.

Netwerk Video Recorder IP camera

De Netwerk Video Recorder met een IP camera is de ideale combinatie voor een eenvoudige installatie met professionele mogelijkheden. Het systeem zal de beelden maken en draadloos versturen naar het opname-apparaat. Dat betekent dat u de netwerk opname NVR of de standalone apparaten kunt gebruiken om de beelden op te slaan en die op een later moment nog eens te bekijken.